Naast schilderen is het kappersvak een grote passie van mij. In mijn privé kapsalon werk ik parttime en alleen op afspraak.

Met vijfendertig jaar ervaring en in die jaren (bijna) alles gedaan te hebben wat in het kappersvak mogelijk is, heb ik me gespecialiseerd in kleuren, knippen en styling. Mijn klanten zijn voornamelijk vrouwen.

In 1986 startte ik op Urk kapsalon Hairline en deze groeide in korte tijd uit tot een vooraanstaande en trendy kapsalon met tien medewerkers. Na bijna twintig jaar koos ik ervoor om meer tijd met mijn gezin door te brengen en verkocht ik de zaak.

Een paar jaar geleden startte ik weer maar met een ander concept. Geen drukke kapsalon waar het knippen tegen de klok is, maar een privé ruimte waar ik één op één werk en tijd en aandacht aan mijn klanten kan besteden. 

Mijn kapsalon is gevestigd in het voormalig Rode Kruis gebouw in het oude dorp van Urk op het adres Wijk 8 nummer 2.

 

Ik neem de tijd voor mijn klanten en vind het belangrijk om de haarkleur en haarstijl aan te passen aan de wens van de klant maar ook aan het haartype en de gezichtsvorm. Mijn motto is: aandacht advies vakmanschap en creativiteit. 

Ik werk met de professionele haarkleuringen van Wella Professional, Insight Professional (het Italiaanse vegan haarverzorgingsmerk met 98% natuurlijke ingrediënten) en stylingproducten van Finnley's.  

Een afspraak kan gemaakt worden door te bellen of appen naar 0651375691