Geen producten (0)

                   

Schilderen is mijn passie en dat combineer ik graag met mijn liefde voor moderne kalligrafie.

Mijn stijl is kleurrijk en meestal schilder ik met veel structuur in vele, vele lagen.

Dat maakt een schilderij interessant om naar te kijken, omdat er iedere keer weer iets anders in te zien is.

De inspiratie komt vaak uit de Bijbel. Sommige ideeën komen uit de natuur, een mooi kleurenpalet of tijdens het lezen van inspirerende teksten.

Het idee voor "De Collectie Originals & Frame Art" is ontstaan doordat ik veel aanvragen kreeg voor het maken van kleinere schilderijen.

De kleinere schilderijen en Frame Art uit "de Collectie" passen in ieder interieur. Het mooie aan deze collectie is dat je ze kunt combineren naar smaak.

Van elke Original is één exemplaar beschikbaar. De Frame Art die van de Originals zijn gemaakt, zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Je kan kiezen tussen Frame Arts zonder tekst, met tekst of gepersonaliseerde Frame Arts. Op de gepersonaliseerde Frame Arts kan je eigen gekozen tekst geschreven worden.

Frame Art zijn professioneel gemaakte reproducties van de originele schilderijen ("de Originals") en zijn gedrukt op speciaal papier wat de structuur heeft van een linnen schildersdoek. Het idee om mijn kunstwerken toegankelijker te maken voor iedereen is door Frame Art werkelijkheid geworden.

Op de Frame Art kun je je favoriete tekst, lied, quote, uitspraak o.i.d. laten schrijven. Op die manier creëer je je eigen collectie aan je muur en bepaal je zelf de afmeting van je collage; zet of hang ze naast elkaar, boven elkaar of accentueer de Frame Arts met verschillende lijsten. Wees creatief! Je kan eindeloos variëren met lijsten en uiteraard zijn er meerdere manieren om de de Frame Arts zo mooi mogelijk ten toon te stellen. Hou vooral mijn social media in de gaten, want op mijn blog, facebookpagina en instagram ga ik straks zoveel mogelijk variaties laten zien.

Ook op de Originals kan ik tekst schrijven, op een enkel Orignal na. Sommige Originals zijn met zoveel structuur geschilderd dat het niet mogelijk is daar tekst op te schrijven.

Schilderijen zijn vrijblijvend en op afspraak te bekijken in mijn atelier.

Heb je vragen of opmerkingen over de schilderijen of de Frame Art? Neem dan contact met mij op.

 

Tineke de Raat

Blauwborst 14

8322 CG Urk.

info@tinekederaat.nl

KvK:  67060285

BTW: NL138444201B05

 

Kolossenzen 3:3,4 : "Bedenk de dingen die boven zijn, niet die op de aarde zijn. Want je bent gestorven en je leven is verborgen met Christus in God". (veiliger kan het niet)

 

 

 

Facebook Twitter Googleplus Linkedin