Geen producten (0)
 

"Loveletter" Original

€ 75,00 (inclusief btw 6%)
Op voorraad
Omschrijving

Love letter

"Call me old fashioned, but I still think love letters are romantic"

(Noem me ouderwets, maar ik vind liefdesbrieven nog steeds romantisch)

Brievenbuspost wordt steeds minder vaak gebruikt. De meeste berichten en brieven gaan via email of whatsapp, vandaar dat ik het leuk vond om een schilderij te maken met daarin een envelop verwerkt.

Het schilderij "Loveletter" is een uniek en origineel schilderij van 30 x 20 cm met een frame van 4 cm dik. Er is 1 exemplaar van gemaakt.

De Collectie bevat originele en unieke schilderijen, gemaakt in het formaat 30 x 20 cm.

Op de afbeelding staat mijn naam ©Tineke de Raat in watermerk. Uiteraard is dit niet aanwezig op het schilderij zelf.

 

Van deze schilderijen zijn professionele reproducties gemaakt genaamd Frame Art. Gedrukt op speciaal zwaar papier wat qua structuur overeenkomt met een linnen schildersdoek. Zo zijn de Frame Art identiek aan de Originals. Frame Art betekend kunst om in te lijsten. Van dit schilderij is Frame Art gemaakt met en zonder tekst, op de Frame Art zonder tekst is het mogelijk om jouw persoonlijke tekst, lied o.i.d. op te laten schrijven. In de categorie Frame Art kun je ze allemaal bekijken.

De Collectie Originals en Frame Art kunnen onderling gecombineerd worden. Hang ze als collage aan je muur, naast elkaar of onder elkaar en maak zo je eigen, unieke collectie aan je muur.

 Loveletter Tineke de Raa

Reacties

Ook interessant

€ 149,95
Facebook Twitter Googleplus Linkedin