Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Op aanvraag workshop moderne kalligrafie en handletteren

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Op aanvraag verzorg ik voor groepen een workshop Moderne Kalligrafie en handletteren op eigen locatie of in Restaurant Het Achterhuis. Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Je kunt zelf aangeven welk onderdeel je behandelt wilt hebben tijdens de workshop.

Je handschrift mooier maken, handletteren, moderne kalligrafie, schilderen met aquarelverf, tekenen / illustraties maken. Schrijven met penseelpennen (brushpennen), tekenen en inkleuren met alcoholmarkers etc.

Ook wanneer je mijn boek Tutti Meloettie - alles over letters hebt, kun je onderdelen uit het boek door mij laten behandelen.

 

Vind jij de handgeschreven teksten ook zo leuk die je overal op bordjes, kaarten, instagram en pinterest tegenkomt? Wil je zelf leren hoe je de teksten op een mooie manier kunt schrijven?

Tijdens de workshop handletteren en moderne kalligrafie leer ik je hoe je met je eigen handschrift op verschillende manieren teksten mooi kunt schrijven. Natuurlijk komt het populaire handletteren aan bod, maar ook schrijfstijlen uit de moderne kalligrafie kunnen worden uitgelegd.

Omdat in een workshop niet alles uitgelegd kan worden kun je zelf aangeven waar meer aandacht aan moet worden besteed. Het mooi leren schrijven, handletteren of moderne kalligrafie zoals de populaire brushletters. Heb je al meer ervaring kan ik tijdens de workshop ook aandacht geven aan het schilderen met aquarelverf of andere media of het leren tekenen van illustraties.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en prijzen.

 

 

Al het materiaal wat je nodig hebt tijdens de workshop is aanwezig en je ontvangt een leuk pakketje waarmee je thuis aan de slag kunt gaan.

 

 

 

 

 

Reacties
Facebook Twitter Googleplus Linkedin