Geboren en getogen op Urk aan het IJsselmeer is mijn grote liefde voor de zee en de kleuren van de kust ontstaan. Het is de inspiratiebron voor veel schilderijen. Geïnspireerd door de natuur en met name de kust, is mijn kleurenpalet aards, gedempt en rustig. 

Ik ben kunstenaar en kapster van beroep. Parttime kapster in mijn privé kapsalon en fulltime kunstenaar. Het werk als kapster zie ik ook als een kunstvorm. De vormen van lijnen, de creatieve kleurinzichten en het esthetisch beeld zijn de overeenkomsten en in beide beroepen belangrijk. 

Ik schilder met verschillende media, ben autodidact, werk intuïtief en laat me leiden door de mediums waarmee ik werk voornamelijk olieverf en acrylverf.  Onlangs heb ik het medium encaustic ontdekt.

Encaustic is een combinatie van bijenwas met pigment of olieverf en een kleine hoeveelheid verharder. Het is een eeuwenoude schildertechniek waarbij de was wordt opgewarmd.

Eenmaal op de drager koelt het af en hardt het uit en een warmtepistool of gasbrander wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat elke laag tot de laatste wordt versmolten. Het is een bijzondere techniek en geeft prachtige resultaten.

Enkele schilderijen zijn op dit moment onderdeel van de expositie in Galerie Plein1890 aan de haven op Urk.