Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Workshop handletteren, brushlettering, aquarelverf / watercolor

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Op aanvraag verzorg ik workshops op je eigen locatie.

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

  1. Basisworkshop handlettering. Ik leg de basistechnieken van handlettering uit. Je leert verschillende schrijfstijlen en het maken van een mooie compositie. Op A5 formaat werk je een mooie tekst/quote uit met zwarte pennen op wit papier. Bij de workshop krijg je een workshopboekje, fineliner, potlood, gum en enkele vellen papier en dit materiaal kun je mee naar huis nemen.
  2. Handlettering vervolg.  Je kent de basis van handlettering en we gaan nu een stapje verder. Je leert flourishing (versieringen) aan de letters, bouncing (dansende) letters,  schaduw aanbrengen, 3D letters, teksten in vormen schrijven en kleine tekeningetjes (doodles) maken. Op A5 formaat wordt een mooie tekst/quote uitgewerkt op papierkleur naar keuze.Bij de workshop krijg je een workshopboekje, fineliner, potlood, gum en papier welke je mee naar huis kunt nemen.
  3. Brushlettering.  Brushlettering wordt ook wel moderne kalligrafie genoemd. Kalligrafie betekend mooi schrijven. Deze elegante schrijfstijl heeft wat meer oefening nodig dan handlettering maar is ontzettend mooi om te leren en kan zowel met een brushpen als met een kroontjespen geschreven worden. Tijdens de workshop werken we met een brushpen. Deze pen heeft een flexibele penseelvormige punt waarmee dikke en dunne lijnen in één beweging gemaakt kunnen worden. Bij de workshop ontvang je een workshopboek met daarin uitleg, oefenpagina's en overtrekpagina's en een brushpen zodat je thuis verder kunt oefenen met deze mooie schrijfstijl.
  4.  Gods liefde in letters all inclusive workshop. Bij deze workshop behandelen we de highlights van mijn nieuwe handletter boek "Gods liefde in letters". De workshop is inclusief het boek en alle materialen die in ik in het boek gebruikt heb: twee watervaste fineliners, witte gelpen, papierpakket, aquarelworkshopsetje, penseel, aquarelpapier, potlood gum, liniaal,  schaartje en klembord.  De workshop begint met uitleg en oefenen van een aantal schrijfstijlen en uitleg van het werken met aquarelverf. Daarna gaan we aan de slag en schilderen we een achtergrond met aquareverf en schrijven er met mooie letters een tekst op. Ook schilderen we een vlinder en/of hart met aquarelverf. 

De prijs is afhankelijk van het aantal personen.

Workshop 1 t/m 3: Tot en met vier personen € 50.- p.p. Zes personen of meer € 35,- p.p. Meer dan twaalf personen: € 25,- p.p.

Workshop 4 all inclusief: € 50,- per persoon (vanaf 6 personen). Heeft iemand het boek al in bezit dan kan diegene € 14,95 in mindering brengen.

De workshops zijn inclusief materiaal wat je mee naar huis kunt nemen. 

Bij reistijden langer dan een uur wordt dit in rekening gebracht.

 

 

Kijk op mijn letteraccount op Instagram voor inspiratie en voorbeelden:  @tuttimeloettie

Neem contact met mij op voor informatie en mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties
Facebook Twitter Googleplus Linkedin